Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-12-2009 18:21:10
Geldzaken & Recht

Mishandeld bij mediamarkt

Dag mijner,

je schrijft:
bij de politie geweest voor de aangifte en volgens de politie was het niet nodig omdat de ovj er niets mee ging doen en volgens heeft mediamarkt zo gehandeld omdat ik waarschijnlijk een zwarte huid heb. ik moest een klacht indienen bij mediamarkt of naar de civiele rechter stappen.

als jij aangifte wilt doen van mishandeling, dan kan de politieagent dat niet weigeren. zij gaan dan op de stoel zitten van de rechter en dat is wettelijk verboden. wat je dus moet doen is, terug gaan naar dat bureau en eisen dat zij jouw aangifte afhandelen. als zij dat weigeren, dan moet je zeggen dat je een klacht zult indienen bij de korpsbeheerder én bij de nationale ombudsman. als je dat heel duidelijk zegt, dan kunnen en willen ze ineens wel jouw aangifte opnemen. het adres van de korpschef moet je op het bureau even vragen en het adres van de ombudsman is:
de nationale ombudsman

www.nationaleombudsman.nl">www.nationaleombudsman.nl

voor algemene vragen en
het bestellen van de folder:
0800 - 33 55555 (op werkdagen van 9:00 tot 17:00)

voor vragen over uw lopende klacht:
(070) 356 35 63

postadres

postbus 93122
2509 ac den haag

bezoekadres

bezuidenhoutseweg 151
2594 ag den haag

opmerking: het is belangrijk dat je niet alleen naar het bureau gaat, maar minstens met 1 of 2 andere personen die ouder zijn dan 18 jaar, die kunnen later dan dienst doen als getuigen als dat nodig mocht zijn.

sukses en met vriendelijke groet, readac.