Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-12-2009 18:36:51
Geldzaken & Recht

Mishandeld bij mediamarkt

Afgezien van het hele verhaal qua mogelijke mishandeling - hele vervelende toestand - moet ik nog wel even kwijt dat je in eerste instantie zelf al fout zat: jij wilde je geld terug, maar dat recht had je niet!

je had een apparaat gekocht dat defect was: je zult de winkelier dan in de gelegenheid moeten stellen het defect te herstellen. kennelijk wilde de mediamarkt je ook wel een vervangend apparaat (ik neem aan dezelfde) geven, maar dat weigerde je zelf, want jij wilde eerst zelf uitzoeken welk apparaat het beste was? huh? hoezo? dat had je toch al gedaan? je had immers al een apparaat gekocht! in plaats daarvan heeft men je kennelijk een tegoedbon aangeboden. dit is op zich al heel netjes van de mediamarkt. vervolgens geef jij aan in drie weken tijd geen vervangend apparaat te kunnen vinden. sorry, maar daar geloof ik gewoon geen barst van! je wilde simpelweg je geld terug. helaas, dat recht heb je niet zomaar. de mediamarkt valt in dit geval bijzonder weinig te verwijten, die hebben m.i. heel aardig en correct gehandeld.

over de "mishandeling" zelf kunnen wij eigenlijk geen uitspraken doen. we zijn er niet bij geweest, we hebben het verhaal alleen van jouw kant gehoord en we weten dus niet of dat allemaal klopt.

aangifte kun je wel degelijk doen, zie het bericht van read hierboven.