Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-12-2009 19:25:35
Geldzaken & Recht

Mishandeld bij mediamarkt

Er spelen eigenlijk 2 verhalen.

ten eerste, de aankoop. je koopt een product en dat blijkt defect te zijn. de winkelier heeft dan het recht jou een nieuw exemplaar te geven of het defecte exemplaar te laten repareren (vaak niet de moeite waard voor een scheerapparaat). je hebt niet meteen recht op geld terug, ook al zijn sommige winkels heel makkelijk met ruilen en terugbrengen. pas als de winkelier niet in staat is jou een oplossing te bieden waar je tevreden mee bent, kun je de aankoop ongedaan maken en je geld terug krijgen.

dan het tweede, de vermeende mishandeling. nou is geen van ons erbij geweest, maar volgens mij kun je in z'n algemeenheid stellen dat een beveiligingsmedewerker niet zomaar willekeurige bezoekers tegen de grond werkt en begint te schoppen, er zal waarschijnlijk iets meer aan de hand geweest zijn.waar of niet?

desalniettemin heeft een medewerker van de beveiliging niet het recht om lichamelijk geweld toe te passen. aangifte doen lijkt me zeker een optie. heel vreemd dat de politie dat in eerste instantie weigerde op te nemen. ga nog maar eens terug.