Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-12-2009 21:56:05
Geldzaken & Recht

Mishandeld bij mediamarkt

Momentje,

ik heb het verhaal verteld als het gebeurd is.
na ja, hij heeft mij niets eens verzocht het gebouw en nog bevond ik nog niet helemaal op een verboden terrein, laat maar staan.

ik stapte naar een stoel om me dan te begeven naar een verboden terrein, maar die heb ik niet eens bereikt.
ik ben zelf van mening dat ik wel een fout hebt gedaan door op tafel te stappen, maar dat ik zo van de grond geduwd ben en getrapt vind ik ook niet redelijk...
als zij hun manager had geroepen, was dat overigens niet gebeurd.

alles is gebeurd uit fristratie want je wordt van de kast naar muur gestuurd met verschillende verhalen.. dan denk je gelijk; er klopt gewoon iets niet en dan voel je je misbruikt met gevolg dat je iets wat je niet van plan was.

over de aankoop:

wanneer een medewerker je vertelde dat het een goed apparaat is, kun je er op vertrouwen en ik heb gezegd dat ik geen kennis van scheurapparaten had.
daarop heb ik gezegd dat ik hem zou terugbrengen als het niet deed. hij gaf me ook een naam, alleen die ben ik allang vergeten.

ik heb me de dag erna gerealiseerd dat ik in het verkooppraatje was getrapt en dan wil je wel uitzoeken wat het best is.

want ik wilde niet voor de tweede x een miskoop doen.
en als je ziet hoeveel mensen er komen met defecte apparaten, brengt je veel twijfels. overigens heb ik gezocht naar iets dat ik misschoen kon kopen, maar die hebben ze niet...dus daar zit ik met een kaart waarmee ik niets kan.