Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-12-2009 23:33:53
Geldzaken & Recht

Mishandeld bij mediamarkt

Holpen schreef op dinsdag 22 dec 2009, 23:11: haha, nee, ik ben geen medewerker van de mm. maar ik vraag me af waar ik mezelf tegenspreek.... volgens mij is mijn verhaal heel wat consistenter en coherenter dan het jouwe - en bovendien een beetje eerlijker (ik houd geen informatie achter).

en manipulerend? wie of wat zou ik moeten manipuleren? ik probeer je alleen duidelijk te maken dat je zelf de hele situatie (zowel de aankoop als het retourneren) volkomen fout hebt aangepakt.

dat je niet zomaar boos geworden bent, geloof ik meteen. de andere factoren die je hier noemt zijn vooral je eigen foutieve ideeën! jij meent allerlei rechten te hebben die je niet hebt. en als dan iemand je dat probeert duidelijk te maken, dan denk je meteen dat diegene in dienst van de mm is.... nee, mijn beste, ik heb slechts het beste met je voor: je hebt er helemaal niets aan als ik je vertel dat je gelijk hebt, terwijl dat (wettelijk gezien) gewoon niet waar is.

maar ja, de waarheid is soms vervelend!

wat ik bedoel is dat je verhaal zo schrijft alsof de mediamarkt erg vriendelijk was geweest.. dat is mijn punt..

ik ontken dat ik een fout ben begaan door een stap verder te gaan om zelf te zoeken naar de manager, maar verder heb ik niets gedaan. alleen is zo ingegrepen dan nodig was...

dat is mijn punt..
het geld hoef ik ook niet.

sorry, het was dus een foute conclusie..