Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-12-2009 00:28:49
Geldzaken & Recht

Mishandeld bij mediamarkt

Edwardus schreef op woensdag 23 dec 2009, 00:20: nog een keertje herhalen. volgens mij is, zonder de regelgeving omtrent beveiliging, de beveiligingsbeambte wel degelijk buiten z'n boekje gegaan. daar kun je minimaal een klacht tegen indienen bij mediamarkt.

het is echter niet zo dat je vrij van schuld bent. jouw redenering is: hadden ze maar moeten doen wat ik wil, dan was dit niet gebeurd. die redenering is ongeldig, omdat jouw wil niet wet is. je bent te allen tijde verantwoordelijk voor je gedrag en voor de keuzes die je maakt. als jij de beveiligingsbeambte door je gedrag de indruk hebt gegeven dat je een gevaar vormde voor de medewerkers (incl. manager) van de mediamarkt, dan is dat je eigen schuld. dat mensen niet te dwingen zijn om te doen wat jij wilt doet daarbij niet ter zake.

ik wil je melden dat deze keer, mijn eerste keer is dat dit gebeurt.
verder ben ik nooit in aanraking met de politie geweest... en ik was ook zeker rustig en een gevaar vormde ik echt niet.

een politiemedewerkster durfde zelf te zeggen dat mijn achtergrond een rol speelde dat ik zo hard dan nodig gepakt werd...