Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
angelo damen - 30-12-2009 10:54:22
Elektronica & TV

Philips tv 9704 niet synchroon

[quote=freya schreef op woensdag 30 dec 2009, 09:43]hallo angelo,

best mogelijk dat het een probleem is van de philips tv, maar soms kun je het opvangen ddor het geluid via een andere weg aan te sluiten. maar het heeft sowieso geen zin om alle kabels die maar mogelijk zijn aan te sluiten, dus gebruik alleen die kabels die je ook echt nodig hebt.
je kunt er b.v. voor kiezen om het geluid niet via de optische aansluiting te laten lopen, maar via de hdmi-aansluiting. vaak zijn daar minder problemen mee dan met die optische aansluiting. dus als je receiver beschikt over een hdmi-aansluiting voor beeld en geluid, gebruik dan de methode zoals ik die onder punt 2. in mijn eerste antwoord vermeldde. (dus neem die optische kabel dan los)

freya



hallo freya,

helaas heeft de receiver geen hdmi aansluiting. ga zo bellen met bcc dat ze het maar op moeten komen lossen, anders gaat de tv terug.

angelo