Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 19-01-2010 15:51:22
Computers & Telefonie

Een logo toevoegen aan een envelop in word

Hallo lichtblauw,

als je printer a5-enveloppen 'niet leuk' vindt, dan kun je dat met word niet oplossen. zorg dus eerst voor een printer die wèl met enveloppen om kan gaan.

een envelope ontwerpen in word is echt niet zo moeilijk. kies het juiste formaat (a5) en geef aan of je die in 'portrait' (staand) of 'landscape' (liggend) wil gebruiken. plaats er een afbeelding op (eventueel verkleinen) en klaar is klara.

als je een adressenbestand in b.v. access hebt, dan kun je dat database-bestand koppelen aan je worddocument. daarna de betreffende adresvelden op je document plaatsen en je kunt een hele stapel enveloppen automatisch uit laten printen. het vereist misschien wel even wat oefening en mocht het toch te lastig zijn, schaf er dan desnoods een (les)boekje over aan.

m.vr.gr. freya