Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-01-2010 16:06:46
Huishouden & Energie

Kattenbrokjes niet gezond

Als dierenarts wil ik opmerken dat de vragensteller zich beter had kunnen informeren over de uitgebreide wetenschappelijke literatuur van de afgelopen 20 jaar, die is verschenen op het gebied van katten- (en honden) voeding. dan was deze mening namelijk niet zo verwoord.
vooral de betere voedingsfabrikanten (royal canin, waltham, hill's, iams-eukanuba) hebben een voorlopersrol op dit gebied en de voedingen van deze fabrikanten zijn van hoge kwaliteit. diverse reacties binnen het panel geven aan dat men de klok heeft horen luiden, maar niet weet waar de klepel hangt.
vraag uw dierenarts als deskundige daarom eens naar de achtergronden van reguliere en dieetvoeding voor hond en kat en de invloed die dit o.a. heeft gehad op het drastisch verminderen in de diergeneeskundige praktijk van plaskaters (met de daarmee gepaard gaande operaties), hart, nier, huid, maagdarmpatiënten enz.
droogbrokjes van goede kwaliteit zijn per definitie niet ongezond voor hond en kat en de samenstelling voldoet aan hoge eisen die wereldwijd zijn opgesteld door onafhankelijke (overheids) instituten. we wilen allemaal het beste voor onze huisdieren. informeer u daarom goed en ga niet af op vage meningen en onbewezen theorieën.