Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 20-01-2010 19:19:20
Computers & Telefonie

Een logo toevoegen aan een envelop in word

Hoi lichtblauw,

natuurlijk is het vervelend als een printer enveloppen niet lekker pakt. mijn ervaring met hp is dus ook zo. maar waar ik nog niemand over heb gehoord is dat je er eventueel voor kan kiezen om een mooie grote sticker kan kiezen. ik heb hier a4stickervellen uit de kantoorboekhandel met twee rijen van 7 stickers.
rechts onder het adres met (zie al eerder het kix font van de tnt - te vinden op hun website) en links boven (klein) een bedrijfslogo.

andere tip: onder office / word 2003 weet ik dat het werkt als je kiest voor 'enveloppen en etiketten' en gaat voor de etiketten dan is er de keuze voor een 'nieuw document' en dan kan je voor een heel jaar stickers printen met een leuke opmaak. als het plaatje er niet direct in wil kiezen voor "tekstvak" waar je vervolgens met invoegen weer een logo in kan zetten. het is even passen en meten omdat venster van het tekstvak en het plaatje soms apart verschoven moeten worden. het kost even eer ik het door had, maar hopelijk ben jij handiger.

succes!

erky