Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
interpolis - 08-02-2005 16:57:14
Garantie & Verzekeringen

Gezamenlijke annulerings verzekering met vrienden

beste edwin,


namens interpolis reageer ik hierbij op je vraag over de dekking op de annuleringsverzekering. interpolis vraagt alle verzekerden die samen reizen en ten opzichte van elkaar verzekerd willen zijn bij annulering van de reis, zich allemaal bij interpolis te verzekeren. dat kan op een doorlopende annuleringsverzekering, of op een kortlopende annuleringsverzekering. de postbank stelt deze voorwaarde niet.


het is niet zo dat verzekeraars hierover overkoepelende afspraken hebben gemaakt en dat die ergens zouden zijn vastgelegd.


voor meer informatie over dit onderwerp of de reden waarom interpolis voor dit beleid kiest, verwijs ik je graag door naar onze afdeling verkoopservice, telefoon 013-462 12 00.