Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-02-2010 12:01:42
Geldzaken & Recht

Zonzoo betalingsproblemen

Ik heb op 2 februari 5 telefoons opgestuurd en kreeg de melding dat er maar 2 zijn binnengekomen. ik heb nu 2x gebeld en iedere keer geven ze tnt de schuld, die zouden 3 telefoons kwijt zijn geraakt. alles zat in 1 enveloppe, die goed verpakt was aan de binnenkant en goed afgesloten. je gaat mij niet wijsmaken dat er dan 3 uitvallen en 2 blijven zitten. leuk detail, uiteraard zijn het de goedkoopste die zijn blijven zitten.

ik zeg dus mensen trap er niet in, want ik denk gewoon dat het oplichters zijn. ik moet nog maar afwachten of ik (en artsen zonder grenzen, die zouden namelijk ook geld krijgen) ook maar 1 euro zullen zien. weet artsen zonder grenzen eigenlijk wel dat hun naam gebruikt wordt op de website, als een vorm van goodwill ???