Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joopvkatwijk - 04-03-2010 11:43:31
Computers & Telefonie

Computer zo langzaam

[quote=holpen schreef op dinsdag 2 mrt 2010, 09:43]@woefhe:
met het handige neefje bedoel ik uiteraard een kennis die wel voldoende verstand van zaken heeft om fatsoenlijk te kunnen helpen.
de aanbevolen programma's (cleaners, malwarescanners, etc) lossen het probleem van een veel te volle harde schijf niet op. dit soort programma's kan weliswaar hele goede dingen doen met je computer, maar je zult echt zelf moeten kijken welke bestanden wel of niet weg kunnen.
daarbij: door allerlei programma's te installeren, wordt het probleem in eerste instantie alleen maar groter, want je plempt steeds meer op een toch al overvolle harde schijf.

daarbij komt dat allerlei prachtige hulpprogrammaatjes ook niet zomaar gedraaid kunnen worden; er zitten programma's tussen die werkelijk behoorlijke schade aan je windows kunnen toebrengen bij onoordeelkundig gebruik. ook daar heb je een zekere mate van kennis voor nodig.

opnieuw installeren is ook niet iets dat iedereen zomaar even doet. veel mensen vinden dit al te moeilijk of te eng, dus ook dan is deskundige hulp geboden. het beste zou zijn gewoon een professionele reparateur in te schakelen, maar dat kost een hoop geld. vandaar het advies om eens in de kennissenkring rond te kijken of daar misschien iemand van dienst kan zijn.