Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-03-2010 11:43:15
Huishouden & Energie

Hoge kosten loodgieter

Wat ik nog zeggen wilde wat niet gezegd is dat er ineens twee monteurs komen om een trekveer te bedienen, onzin. was dat afgesproken? u bent helaas stevig [edit redactie], zeker de rekening voor het gebruik van de veer, die hoort bij zijn gereedschap en daar is het (veel te hoge) uurloon voor, wat u ook nog eens twee keer betaald. of hadden beiden mannen hun eigen trekveer? los van het feit dat ook dat inclusief is. net zoiets als een vacantiereis á € ..... pp waar de huur van een auto is inbegrepen, als je met z'n tweeën bent betaal je dan twee keer die kosten terwijl je maar één auto krijgt, iets waar ik overigens met succes al eens tegen geprotesteerd heb.
wat u nog wél doen kunt als u al betaald heeft, een mededeling naar de belasting dienst sturen (z.g. imputeringsbrief) dat u op die bewuste datum een rekening met vermelding van het bedrag, betaald heeft. de kans is groot dat het zwartwerkers zijn (niet ingeschreven) en dat ze op die manier nog iets van hun wederechtelijk verkregen geld moeten afstaan plus een boete. bel volgende keer een lokale dienstverlener, zeker niet de "sos rioolservice", die bellen ook gewoon een lokale dienst maar berekenen daar een enorm bedrag voor bemiddelingskosten voor.
ook lijkt het mij geen slecht idee [edit redactie] aan te spreken, tenslotte heeft u, dacht ik, met hun de afspraak gemaakt en mogelijk zijn die niet op de hoogte van de [edit redactie]praktijken, want dat zijn het, van hun "uitvoerders"