Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 11-03-2010 00:51:34
Auto & Vervoer

Kwaliteit motorolie

[quote=wimmi20 schreef op woensdag 10 mrt 2010, 22:40]een belgisch bedrijf dat zich o.a.bezighoud met het recyclen van afgewerkte motorolie is het bedrijf recyc-oil. deze gefilterde olie wordt weer doorverkocht aan bedrijven die er opnieuw bruikbare motorolie van maken. of is google te moeilijk dat je om een url vraagt.
oh ja, ik ga nog wat toevoegen, je moet niet alleen in het nededrlands googleloeren maar ook in het engels. daar vind je heel wat informatie.
op de site earth911.com in de verenigde staten van amerika leer je dat 1 miljard liter afgewerkte olie per jaar in de u.s. wordt hergebruikt, en dat een groot gedeelte wordt gerecycled voor nieuwe motorolie. zoals ik al eerder schreef. .