Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-03-2010 10:04:19
Huishouden & Energie

Schimmel en kalk verwijderen, roest voorkomen

Zijderveld schreef op maandag 29 mrt 2010, 15:06: moet ik eerlijk zeggen dat als ik douche echt geen zin heb om iedere keer heel de badkamer af te nemen, want de schimmel komt op alle tegels (badkamer van 3,5 bij 1,5 in het geheel betegeld). denk wel dat het helpt, maar is echt teveel werk.
dan moet je ook niet zeuren over schimmel en kalk en leef je lekker verder in deze ongezonde situatie.

mariegh schreef op zondag 28 mrt 2010, 16:44: in mijn raamloze badkamer heb een klein ruitenwissertje in de douche hangen. meteen na het douchen even met de wisser langs de wanden en er verdwijnt een hoop overtollig water in het putje. scheelt meteen veel kalkaanslag op de tegels en wanden. en daarna de ventilatie op maximaal tot het vocht uit de badkamer is. verder maak ik de ventilatieroosters van de centrale ventilatie ook nu en dan schoon. ongelofelijk wat daar een rommel uit komt!