Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
rickysixty - 12-04-2010 15:33:06
Auto & Vervoer

Drempels

Ik heb momenteel de gemeente aansprakelijk gesteld voor een forse schade aan de voorkant van mijn auto door een verkeersdrempel. dit omdat de drempel hoger is dan wettelijk toegestaan en niet met borden stond aangegeven. wachttijd voor een antwoord minimaal 6 weken. en dan zal er waarschijnlijk negatief gereageerd gaan worden, zeggen de insiders. hoe bedoel je, ontmoedigingsbeleid? ik kom zelfs niet normaal mijn wijk meer uit zonder dat de voorbumper de straat raakt.

ik heb inmiddels ook begrepen dat een drempel aanleggen tussen de 10 en de 18 duizend euro kost. nou, laat mij die drempels dan voortaan maar doen. ik leg ze voor je aan voor 2500 euro per stuk inclusief materiaal ! en dan reken ik nog steeds een woekertarief !

hoe ze aan de prijzen gekomen zijn, krijg je natuurlijk nooit te horen. nee, stel je voor zeg, zo'n snotaap van een burger als ik te woord staan, daar doen die ambtenaren natuurlijk niet aan. dit riekt toch weer aardig naar een variant op de bouwfraudezaken die ons land geteisterd heeft (en nog steeds teistert, want er is natuurlijk niets veranderd). walgelijk !

het is precies daarom dat lui als wilders hier straks de macht gaan krijgen. want zo roteert en redeneert de gevestigde orde nu eenmaal: wat we vandaag bij elkaar kunnen graaien en liegen, is blijkbaar belangrijker dan hetgeen we morgen zullen verliezen.