Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123 - 14-04-2010 09:09:07
Auto & Vervoer

Drempels

[quote=toolboy schreef op maandag 12 apr 2010, 19:59]u bent niet verplicht om met een auto aan het verkeer deel te nemen!
onomstotelijk is bewezen dat elke sociale autogebruiker die zich aan de wettelijke snelheid houd en een sociale auto heeft geen enkele last/probleem heeft met de huidige verkeersdrempels(uitzonderingen daargelaten).

t

ik snap niet dat deze post twee rode duimen heeft. indien aangegeven wordt dat er bij een normale snelheid auto's prima over een drempel heen kunnen (uitzondering daargelaten, zoals een porsche van 14cm hoog). ik ben eigenlijk wel heel blij met de drempels.

het verhaal van controleren in een woonwijk, vaak is daarna de opmerking dat de politie boeven moet gaan vangen....... tja voorstanders en tegenstanders. en ja de drempels liggen vaak in een woonwijk waar ook kinderen spelen, zullen deze de verkeersregels kennen, vaak wel ja, toepassen, tja dat is het probleem. maar een spelend kind kan moeilijk rekening houden met een auto die met 50 tot 60 km per uur door een straat rijdt.

kom maar op met de rode duimen!