Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-05-2010 20:22:11
Huishouden & Energie

Kunststof brilleglazen reinigen


hallo herman1944,

gebruik in ieder geval nooit papieren zakdoekjes om je glazen schoon te poetsen. in papieren zakdoekjes zitten houtvezels en die kunnen de relatief zachte, kunststof glazen op den duur beschadigen.

als het om 'ontvetten' gaat, kan ik je een ultrasoon trilbadje aanraden. daar doe je een kopje lauw water in en een paar druppels wasmiddel. twee minuutjes 'trillen', afspoelen en met een zacht doekje droogmaken. zo schoon krijg je ze op geen enkele andere manier. ik doe dit al jaren zo en ben er uiterst tevreden over. mocht je je afvragen of deze methode wel veilig is voor de glazen, de opticien doet het op dezelfde manier dus het kan niet slecht zijn.

om je een idee te geven hoe zo'n trilbadje er uitziet, surf dan eens naar de website van conrad *http://www.conrad.nl">klik* en zoek dan op artikelnummer 860001 en als het goed is vind je een trilbadje voor de prijs van €29,99. als je het daar besteld en per ideal betaalt, wordt het nog gratis thuis bezorgd ook. (gratis voor orders boven de €25).

m.vr.gr. freya