Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-05-2010 22:24:57
Vakantie & Reizen

Giftfor2

Naar aanleiding van eenzelfde probleem was reactie van giftfor2:

---dat er op uw ‘gift for 2’ een beperkte geldigheid van toepassing was en hiervoor bepaalde voorwaarden van toepassing zijn, is niet alleen aan de koper gecommuniceerd maar ook als volgt terug te vinden in uw product:

pas - achterkant algemene voorwaarden van toepassing. check geldigheid op www.giftfor2.nl.

op het doosje - achterkant copyright 2008 giftfor2 bv. alle rechten voorbehouden. druk- en zetfouten voorbehouden. algemene voorwaarden zijn van toepassing.
boekje - hoe werkt giftfor2? algemene voorwaarden zijn van toepassing
. heeft u vragen of opmerkingen bel dan ons servicenummer 0900 3366777 (10 ct p/m) of mail naar info@giftfor2.nl. als u in belgië woont kunt u ons telefonisch bereiken via 070 359600.

bovendien bent u naar de website verwezen voor de meest actuele informatie en het complete aanbod. op het moment dat u op de website inlogt, komt (mits het arrangement nog geldig is) direct de uiterste inleverdatum naar voren. ---

het wordt bij verkoop dus vermeld en in het informatieboekje staat er informatie over vermeld en op de pas/kaart staat vermeld dat/waar je geldigheid ook nog kunt controlen...........

lijkt mij wel duidelijk genoeg.