Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-05-2010 13:38:39
Huishouden & Energie

Kunststof brilleglazen reinigen

Hallo,
ja, een bril schoonhouden is altijd een crime, ik doe het al 45 jaar als volgt.
men neme een heeeeel oude zakdoek waarvan de haartjes al zijn afgesleten en bewaar die alleen voor je bril schoon te maken.
dan ga ik met mijn bril naar de kraan, spoel de glazen eerst af met koud water, dan lauwwarm water, dan neem ik dreft en spuit een beetje op ieder glas, dan smeer is dat over het gehele glas heen met mijn schone vingers....jaja.
als ze geheel onder de dreft zitten, dan spoel ik dat er weer af met lauwwarm water en ook met de vingers erbij, en als slot met ijskoud water afspoelen, niet meer aanraken met de vingers, en het water ff eroverheen laten lopen zodat ze ijskoud zijn en dan vlug met de oude zakdoek schoonpoetsen....werkt bij mij perfect.
geen streepglans zit er meer op, zelfs onder spotjeslicht...perfect....
good luck en succes........