Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-05-2010 17:39:43
Huishouden & Energie

Kunststof brilleglazen reinigen

Nadeel van het glazen poetsen is dat restanten van de schoonmakmiddelen tussen de rand en het gas komen.
er zijn van die leuke brillen-schudbekers in de handel.
de betere opticien heeft ze wel. er zit een vloeistof in die geen zuren bevat dus later aanvullen met het juiste afwasmiddel gaat prima.
een kunststof balg in de beker zorgt ervoor dat de bril niet gaat rammelen.
deksel erop, even schudden en je bril is als nieuw. bijkomend voordeel dat ook de neus vleugeltjes weer schoon worden. afspoelen onder de lauwe kraan. afdrogen met de brillen doekjes die je bij je bril gekregen hebt en de wereld ziet er weer als nieuw uit.

ik las iets over hoya. hoya levert bij zijn glazen speciale doekjes. deze voelen nog fluweliger aan dan de standaard doekjes van de opticien.

het is natuurlijk onzin om bij je opticien te reclameren dat je glazen gekrast zijn. een bril die niet gebruikt wordt krast niet. je gaat toch ook niet voor de krassen in de lak van je auto voor garantie naar de dealer?