Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
beuker - 03-05-2010 18:30:31
Huishouden & Energie

Problemen nuon en liander

Hallo,
nou ons is het zelfde over komen.vorig jaar oktober een nieuwe meter gekregen, ook een digitale.nou we hebben het gemerkt.al jaren gebruiken we zo'n 1100 a 1200 kw per jaar (en wat apparaten en stroom verbruik enz. is er niks veranderd).
nu ineens 2100,( dit was de stand van okt.tot maart)dat klopt dus niet.we hebben alles eens nagerekend en even een week bij gehouden .nou het klopt dus van geen kant .wat moeten we volgend jaar dan wel niet hebben verbruikt..........vandaag gebeld en je word echt van het kastje naar de muur gestuurd.het is verd.... belachelijk dat je hier niets ( denk ik ) tegen kunt beginnen.we gaan wel proberen om ons gelijk te halen , desnoods via de rechtsbijstand verzekering.ik ben ontzettend boos.