Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mirjamp_1 - 15-05-2010 22:33:52
Voeding & Gezondheid

Welke kunstvoeding voor mijn kind

[quote=marwin schreef op zaterdag 15 mei 2010, 22:26]mijn kinderen zijn anders best groot geworden op simulac (toen had je al die eigen merken nog niet) en dat is toch een pak goedkoper dan nutrilon.

en ik vind eigen merk appelsap lekkerder dan appelsientje appelsap. veel minder zoet

hmm, het ging hier toch om wat iemand vindt van de kwaliteit van de voeding? niet op welke voeding je groot kunt worden? en hoe groot je wordt wordt uiteindelijk bepaald (tenzij je ondervoedt bent ofzo) door je genen.
maar uiteindelijk moet je kiezen voor voeding waar je zelf het beste gevoel bij hebt. ik heb vroeger ook simulac gehad, werd volgens mijn ouders toen aangeprezen.
tegenwoordig zie je dat heel veel ziekenhuizen sowieso kiezen voor hypo-allergeen (en dat heeft simulac sowieso niet, die heeft alleen standaard) en kan vooral het merk nutrilon. zeker op de prematurenafdeling. ik denk persoonlijk dat nutrilon het meest ver is met de ontwikkelingen qua flesvoeding en hiermee ook de beste voeding maakt.