Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-05-2010 12:00:34
Geldzaken & Recht

De wet koop op afstand vindt je dat deze strengere mag?


ach, een levertijd van 30 dagen is ook wel overheen te komen. vergeet ook niet dat het tegenwoordig zeer makkelijk is om een webshop te beginnen en dat veel van die webshops zelf dus niets in voorraad hebben. zij zijn dus ook weer afhankelijk van levertijden van anderen en dekken zichzelf dus in door een levertijd van 30 dagen te hanteren.
als je gewoon bij een webshop koopt die wel een eigen voorraad heeft, dan heb je dat probleem gewoon niet. ik koop b.v. zeer regelmatig spullen bij conrad en als ik dat op maandag bestel, wordt het vóór het einde van de week (vaak al op woensdag) geleverd.

dus om nu wettelijk een kortere levertijd af te dwingen? zoek gewoon een fatsoenlijke webshop en je bent van het probleem af.

freya