Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-05-2010 13:32:29
Geldzaken & Recht

De wet koop op afstand vindt je dat deze strengere mag?

nee bij webshops moet de bedenktijd echt blijven en je moet ook gewoon kunnen annuleren wanneer ze niet tijdig kunnen leveren, of moet ik soms medelijden hebben als ze dan een product al besteld hebben?

de reden dat ik vindt dat zo moet blijven is omdat het geen fysieke winkel is, en ik betwijfel of lage winst marges een winkel kapot maken, waarschijnlijk zouden die winkels best mee kunnen gaan maar ze zijn bang om in te kopen en daarom gaan ze kapot.

ik bedoel maar wanneer je vakere een klant 2 weken laat wachten, dan heeft ie in die tijd misschien al een andere aanbieder gevonden, ja ik heb het zelf gedaan en ik kan het nu al halen, terwijl die webshop niet eerder dan 29 mei kon leveren, en dat waarschijnlijk nog langer uitgesteld werd.