Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-05-2010 22:03:03
Geldzaken & Recht

De wet koop op afstand vindt je dat deze strengere mag?

[quote=ikbenik schreef op woensdag 26 mei 2010, 20:07

gaat een beetje lastig als je meer dan 50.000 artikelen in het assortiment hebt zitten.

daarnaast als een product door een klant besteld wordt, heeft die klant binnen 1 a 3 dagen het product in huis.

2 weken vind ikzelf ook te lang, alleen als de leverancier die niet op voorraad heeft en de klant wilt die specifieke product, kan de levertijd wel oplopen.


nou ik ben zelf bezig met een ict opleiding, en dan weet ik heel goed dat het niet zo moeilijk is om een grote voorraad bij te houden, je kunt een systeem zo automatiseren dat je de voorraad zo kan bij houden dat op moment dat er voor product a een bestelling komt dat de voorraad in het systeem van product a van 10 naar 9 gaat, en als je dat koppelt aan je webshop dan weten je klanten tenminste waar je aan toe bent.

we houden onze voorraad ja niet bij op papier of wel soms? want was dat wel geval dat begreep ik je stelling wel hoor, maar als ik op agoda een hotel kamer boek dan zie ik hoeveel er nog zijn, en nadat ik geboekt hebt is er ook 1 vanaf.