Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-05-2010 15:40:24
Auto & Vervoer

Auto airco opnieuw laten vullen??

@grindweg,

allereerst bedankt voor je reacties en je hulp, stel meedenken zeer op prijs. wilde je zeker niet op je taal afrekenen; het leest voor mij alleen heel moeilijk als je alle zinnen aan elkaar breit in een technisch verhaal.

maar ik begrijp uit je reactie dat ik zeker een behoorlijke daling in de luchtuitstroom temperatuur mag verwachten na een airco-beurt. overweeg dit namelijk te laten doen, maar weet niet of de airco dan beter presteert.
de laatste keer dat het systeem is afgevuld was een jaar geleden en een jaar daarvoor is het ook al een keertje afgevuld nadat in 2007 de pomp, condensor/droger en koppeling zijn vervangen (volgens de autohistorielijst).
misschien is e.e.a. niet goed uitgevoerd want er zat geen interieurfilter voor de kachel.........dit ondanks de uitdrukkelijke vermelding in het onderhoudsboekje dat dan de airco dan minder goed functioneert.

mocht ik een airco-beurt (leegtrekken, vacumeren en vullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel) dan zal ik vooraf zeker de temperatuur meten en natuurlijk ook naderhand, beide onder dezelfde omstandigheden natuurlijk en het resultaat hier bekend maken.

vriendelijke groet,

henson