Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-06-2010 20:49:46
Winkels & Webshops

Aldi en statiegeld

Depplover schreef op zaterdag 5 jun 2010, 19:03: richard83 schreef op zaterdag 5 jun 2010, 18:56: waarom haal je weer een oud topic om hoog?

om dezelfde reden als waarom ik op de andere topic reageer.en als iemand zo domdenkend is om het personeel schuld te geven voor de regels die de aldi opstelt vind ik dat ik daarop kan reageren.

het gaat erom dat iemand hier een vraag stelt en daar een antwoord op wil. het heeft niet zoveel zin om na anderhalf jaar nog eens te reageren. dat geldt voor de meeste topics, mensen willen graag zsm een antwoord en gaan echt niet in voorkomende gevalllen anderhalf jaar zitten wachten tot er weer iemand reageert met een totaal overbodeige reactie!