Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-06-2010 12:47:08
Geldzaken & Recht

Noodpakketten

Hoi,

vind noodpakket persoonlijk beetje nonsens, stemmingmakerij, zeker als je dit om de zoveel tijd weer overnieuw moet doen ivm bederfelijke waar.

maar als ik lees dat je voor 3 dagen water moet hebben en voor 3 dagen eten, nou dat schiet lekker op..........
van 3 dagen zonder eten ga je niet echt dood en je hebt altijd wel wat in de vriezer of blik staan wat dan geschikt is om 3 dagen, desnoods op rantsoen, te overbruggen en melk, frisdrank en dergelijke zijn veelal ook wel in huis en dan kun je ook wel paar dagen mee vooruit.

kaarsje of zaklamp heb je meestal ook wel in huis………en verbandtrommel ook.

tandpasta en wasmiddel………ja tuurlijk dat is van levensbelang als je ergens onder het puin ligt of bijna verzuipt lijkt me…………
en met de (reserve)sleutels van je auto kom je dan ook erg ver……….

volledig ingerichte bunker met minimaal maand voorraad zou beter opschieten maar wie heeft die in huis of tuin……… ;-)

maar wil je als enige overlevende uit zo`n bunker stappen als de wereld zou zijn vergaan ?!

gezond verstand gebruiken en gebruiken wat voorradig/voor handen is en nodig is als er iets is en dan maar bidden dat het goed komt, als het je tijd is gaat een noodrantsoen je ook niet helpen ;-)