Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 16-06-2010 16:00:13
Huishouden & Energie

Krassen verwijderen glazen salontafel.

[quote=catloverine schreef op woensdag 16 jun 2010, 14:41]probeer het eens met brasso koperpoets; daar kan je namelijk ook cd mee poetsen
wat een onzin. een cd is van een soort plastic en glas is keihard. dat koperpoets en tandpasta advies helpt alleen op kunststof, bv het ruitje van een gsm telefoon.
een kras in keihard glas is een gleuf in het materiaal, dat poets je niet meer terug..
glas kun je alleen maar met diamant snijden, dus koperpoets doet helemaal niks.
dat autoruitsterretje wordt ook niet met glas gerepareerd, men spuit er een kunsstof in en op, die wel te polijsten is. en waar worden glasplaten en glazen lenzen mee geslepen?
met gemalen glas (glaspoeder) of een ander keihard slijpmiddel. als catloverine dus adviseert glas met tandpasta te bewerken dan vrees ik het ergste voor haar tanden. want die zijn lang niet zo hard als glas