Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-07-2010 12:53:51
Computers & Telefonie

Systeem fout ?

Zoals de meeste al hebben gezegt denk ik oolk dat het warmte is die je pc de parten speeld je kan de kappen van de kast er eens af laten (kan je meteen kijken of je ventilatoren draaien.)

meestal is het de proccessordie te warm wordt waardoor het systeem uit slaat als het namelijk de video kaart is krijg je meestal eerst een streperig dan wel en beeld met blokjes er doorheen.

als de ventilatoren vervuild zijn dan kan je na het uitzetten van de pc en het van spanning afhalen met een klein kwastje en een stofzuiger je stof verwijderen (buje perslucht kan ook maar waar blijft de stof dan ??)

in een enkele geval kan het gebeuren dat de koelpasta tussen de ventilator en de proccessor is verdroogd waardor de warmte afvoer niet goed meer functioneerd.

eeen nieuwe kast of pc is zeker in dit geval nog niet nodig.

loop deze stapjes maar eens na dan denk ik dat het wel goed komt (je kan ook even de kast open laten staan om op die manier de omgeving mee te laten koelen.

ps coolpasta kan je halen bij electronica dumpzaken of de betere electronica zaken.