Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 18-07-2010 21:26:27
Geldzaken & Recht

Wonen op een recreatie park... problemen met inschrijven

Je mag je daar niet inschrijven als wonend. je moet volgens de wet echter wel ergens ingeschreven staan, zie onderstaande wetgeving:


wet gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens

afdeling 3. de verplichtingen van de burger

artikel 65

1 .degene die naar redelijke verwachting gedurende een half jaar ten minste twee derden van de tijd in nederland verblijf zal houden, is verplicht zich binnen vijf dagen na de aanvang van zijn verblijf in persoon te melden bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente waar hij zijn woonadres heeft om daarbij schriftelijk aangifte van verblijf en adres te doen. indien hij geen woonadres heeft, is hij verplicht een briefadres te kiezen en dient hij zich binnen de gestelde termijn te melden bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente waar hij zijn briefadres heeft om de bedoelde aangifte te doen.

via: ... wetten.nl ....dan op die pagina in het zoekvenster: ...gemeentelijke basisadministratie.... intypen krijg je bovengenoemde wet op het scherm.

mogelijk dat ze het wel als briefadres willen/moeten accepteren. dan houd je je netjes aan de wet.

vladja