Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mrbmrb
mrbmrb - 19-07-2010 21:30:37
Geldzaken & Recht

Wonen op een recreatie park... problemen met inschrijven

Een virtueel adres is een makkelijke en goede oplossing. http://www.mijninschrijfadres.nl/">business center edison biedt bijvoorbeeld de volgende service aan voor particulieren voor €75 per maand:

"wat te doen als u geen woonadres hebt, uitgeschreven bent uit de gba (gemeentelijke basis administratie) en een inschrijfadres nodig heeft? in dat geval kunt u zich via ons bij stichting briefadres nederland inschrijven. op deze manier bent u opgenomen in de gba en bent u schriftelijk bereikbaar voor officiële instanties. u moet namelijk een daadwerkelijk adres hebben. een postbusnummer is niet toegestaan. een g.b.a. adres is zoals gezegd bedoeld en zelfs verplicht voor elke nederlander en niet-nederlander met een geldig paspoort zonder vaste woon- en verblijfplaats." (bron: http://www.mijninschrijfadres.nl/">business center edison)