Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mu
muizol - 21-07-2010 08:32:38
Geldzaken & Recht

Wonen op een recreatie park... problemen met inschrijven

@ gallito
dan moet je wel iemand hebben waar je een brief adres kunt nemen. zo iemand hebben wij niet op dit moment.

@ nwb
ik vind dit wel erg kort door de bocht. wij stonden op een superlange wachlijst voor een huurwoning en kwamen zonder woning te zitten. toen deed dit zich als optie voor. oké wij hebben misschien geen 700 euro per maand aan huur, maar tegen de 600 zitten we zeker wat nog bij komt dat als er hier iets stuk gaat dat we het zelf moeten betalen omdat we dit gekocht hebben. in januari was dat bvb een cv ketal á 3000 euro (incl. instalatie kosten) we hebben eerst 4 maand zonder warm water en verwarming gezeten omdat we het geld niet één twee drie bij elkaar hadden. ook wij moeten hard werken voor alles wat we willen incl. dus het wonen. niks 100 euro per maand, was het maar waar...
daarnaast zijn hier in het dorp op zondag álle winkels open wegens veel toerisme. dus wat je over de winkel zegt is echt onzin.