Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mu
muizol - 21-07-2010 13:54:47
Geldzaken & Recht

Wonen op een recreatie park... problemen met inschrijven

Wij zijn er vandaag achter gekomen als wij hier iemand op het park vinden die wel ingeschreven staat in de gemeente (zoals collega van mijn vriend) dat wij wél op zijn woning kunnen inschrijven omdat hij op dat pand die vrijstelling wél heeft. dus hopen dat dat iets kan worden, verder zoek ik uit of ons pand briefadres kan worden, en ben bezig via marktplaats.

@ ik ben ik.... wij zijn jong, woonde bij moeder van vriend in toen we 19 en 23 waren, moeder ging 150 km verder bij nieuwe vriend wonen, wij werden uit woning gezet door de woonstichting en kwamen op een wachtlijst van 5jr of meer te staan... we moesten ergens heen en dit was toen een oplossing. omdat wij op grensgebied wonen is het in deze gemeente nogsteeds wel gedoogt om permanent hier te wonen - dus geen controle's enz want men weet dat van de 360 woning hier er 355 permanent bewoont zijn.
wij willen wel verhuizen maar krijgen onze bungalow niet verkocht! en dubbele hypotheek of huur kunnen we fiancieel niet aan.
wat moeten we dan... onszelf financieel naar de knoppen helpen op 22 en 26 jr en daarna jaren de schuldsanering in gaan, of een tijdelijke oplossing zoeken tot onze woning verkocht is?