Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

knoop4x9
knoop4x9 - 11-08-2010 02:43:14
Huishouden & Energie

Hoe los ik vergruizing van het voegsel op?

Hallo dmv, ik vrees dat je toch de tegelvloer er uit moet halen de oude voegen waren vermoedelijk aan het doodslaan of verzanden waardoor de voegen water doorlaten, dit water zal ook het cement onder de tegels aan tasten, wat je al zij dat de tegels ook los gaan liggen.
tot hoever de werkvloer is aangetast kan je dan ondekken door met een schraapstaal oid over de vloer te krassen, eventueel zou je de werkvloer weer kunnen egaliseren als die aangetast is met pure pordland en water een heel dun papje maken, verder zou ik de vloer met waterafstotende tegellijm en waterafstotende voegkit gebruiken, dat moet je niet verdunnen met water, daar krijg je een melkachtige vloeistof bij dat ruikt naar zure balletjes.

sukses ermee nico