Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 20-08-2010 09:07:24
Voeding & Gezondheid

Op maat gemaakte oordopjes

@pbarendse, de topstartster vraagt niet om oordopjes voor op de motor.
ik heb wel iets geschreven over die filter ( zie reactie 19 aug. 21.38 uur)
uw laatste opmerking over het niet horen van de ambulance is onjuist omdat het geluid maakt zeer veel decibels en zal wel gehoord kunnen worden met de oordopjes waar ik over schrijf.

de topstarter "krieka" vraagt om op maat gemaakte oordoppen om beter te kunnen slapen i.v.m. het lawaai waar zij ‘s nachts last van heeft, zoals verkeer, blaffende honden en luidruchtige buren enz.

de oordopjes waarover ik mijn reacties heb gegeven, zijn speciaal hiervoor gemaakt zowel voor bij het zwemmen en harde geluiden.. ( zie reactie don. 19 aug. 19.44 uur)
natuurlijk kunnen kinderen die zwemles hebben de badmeester goed verstaan, om te kunnen horen wat en hoe ze moeten zwemmen. dit komt omdat ze in een ruimte zijn waar geluiden weerkaatsen die vreselijk hard zijn dus een hoge aantal decibels maken.

m.vr.gr.ineke l