Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-08-2010 13:07:29
Garantie & Verzekeringen

Afkopen levensverzekering

Jammer dat het voor sommige meer een prestige strijd is of wordt.
niet nodig, we moeten met zijn allen elkaar steunen en brainstormen en beter met zijn allen een keer de rug rechten en eens aan blok strijden om die oplichters/zwendelaars aan te pakken. niet meer accepteren dat we aan alle kanten maar geplukt worden. nog even en er lopen alleen nog maar kale kippen in nederland. ik appricieer u advies en blijf dat ook aub doen.
echter heb ik nog steeds geen concreet en duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen. waarschijnlijk is er geen vuistregel om die waarde afkoop te berekenen. het is dus naar mijn dunken natte vingerwerk met een hoop blabla van die maatschappijen, kosten dit kosten dat. dus ik concludeer dat wij, als consument, gewoon sitting ducks en makkelijke melkkoeien zijn. die gasten kunnen doen wat ze willen en hebben gewoon een vrijbrief om te plukken.
uiteraard weet ik dat ik nu 2 mogelijkheden heb, doorgaan of afkopen, dat is duidelijk. het is allang duidelijk, volg programma's kassa, radar etc maar, dat we al jaren lang genept worden. maar nogmaals is het normaal dat die kosten die hun berekenen zo buiten proportioneel hoog zijn. er moeten toch richtlijnen zijn wat wel en niet mag. wie kan mij helpen???
lees aub mijn eerdere berichten nogmaals, gr ron