Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ev
evdv - 04-09-2010 19:40:44
Elektronica & TV

Caiway airties glasvezelontvanger

Caiway zijn gewoon een stelletje boeven.

voordat caiway de boel had overgenomen in krimpen a/d ijssel betaalde de klanten 8.95 via stichting kabeltelevisie krimpen aan den ijssel en kregen ze bij aanschaf van een smart kaart gratis digitale zenders.
alles ging prima.

totdat caiway zich ging roeren in krimpen aan den ijssel, nu proberen ze iedere klant glasvezel door de strot te duwen.
men betaalde voor analoog en digitale televisie totaal 8.95 voor hun tv pakket.
caiway heeft zelfs folders in omloop gebracht dat digitale televisie via de coax 8.95 zou blijven tot 1-1-2012.
maar de boeven van caiway hebben eenzijdig hun voorwaarden aangepast...
vanaf 1-9-2010 betalen digitale kijkers via coax (dvb-c) nu 15.95 ipv 8.95 met hetzelfde pakket aan zenders.
geen discussie over mogelijk, de oude folder geldt niet meer, zo gaat dat bij caiway!

een bekende van mij heeft een mail gestuurd naar caiway met de vraag om uitleg, uiteraard geen reactie op gehad want daar zijn ze zeeeeeer goed in bij caiway, niet reageren!
de bekende heeft het bedrag van 15.95 laten storneren bij zn bank en netjes 8.95 overgemaakt conform de folder maar wat schets zijn verbazing...
vandaag kreeg hij een brief met het verzoek de 15.95 over te gaan maken met daarop 2.50 extra kosten omdat de incasso niet was geslaagd!!!!!!!
jarenlang goed betaald, nu 1 vraag gesteld en direct een dreigbrief, pfffffff
dit is werkelijk niet normaal van caiway!

het glasvezelnetwerk in krimpen aan den ijssel wat caiway icm cif krimpen heeft aangelegd werkt totaal niet, vele storingen, een waardeloze airties ontvanger en geen mogelijkheid tot opnemen van programma,s.
verder ben je verplicht indien je van het glasvezelnetwerk gebruik gaat maken om de totale bekabeling en apparatuur te vervangen wat behoorlijk in de papieren gaat lopen.

ik heb maar 1 tip voor de inwoners van van krimpen aan de ijssel, opzeggen massaal van het tv abonnement bij caiway en uitkijken naar andere mogelijkheden.