Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ev
evdv - 05-09-2010 16:02:35
Elektronica & TV

Caiway airties glasvezelontvanger

[quote=edwardus schreef op zondag 5 sep 2010, 11:40]@evdv: ben je hier niet abuis? caiway kent vanaf 10-10-10 alleen nog maar een digitaal aanbod en daar betaal je dan het basistarief van €15,95 per maand voor. dus geen aparte posten meer voor basispakket en digitaal pakket. die bekende van jou heeft met zijn €8,95 dus niet het basistarief voldaan en ik zou hem aanraden dat maar snel alsnog te doen (incl. de €2,50 aan extra kosten) want hij is gewoon in verzuim als hij alleen maar €8,95 betaalt.

opzeggen is uiteraard altijd een optie, dat heb ik zelf ook een paar jaar geleden gedaan nadat het analoge pakket tot op het bot werd uitgekleed.

edwardus: in krimpen aan den ijssel blijft het analoge signaal tot 01-01-2012 in de lucht.
die 8.95 die eerst betaald werd was gebaseerd op het standaard pakket in krimpen aan den ijssel, je had analoge zenders en het digitale pakket kreeg je er gratis bij voor totaal 8.95 per maand.
caiway heeft de boel daar overgenomen van de stichting kabeltelevisie krimpen aan den ijssel, caiway heeft notabene zelf folders in omloop gebracht dat er tot 1-1-2012 niets zou veranderen aan het mndbedrag maar hebben dit zelf eenzijdig veranderd per 1-9-2010.
er moet nu opeens voor dvb-c 15.95 betaald gaan worden met hetzelfde aantal zenders.
behoorlijk veel inwoners van krimpen aan den ijssel voelen zich nogal " gepakt" door caiway.

maar caiway gaat het wel voelen daar hoor, kijk maar eens op deze site:
http://glasvezelinkrimpen.freeweb.nl/
het feest is begonnen voor caiway!

verder is het natuurlijk te asociaal voor woorden dat indien een incasso niet slaagt er direct 2.50 incassokosten extra berekend gaan worden voor iemand die al jaren keurig netjes heeft betaald zonder maar 1 stornering.
desnoods sluiten ze de boel maar af, die extra kosten gaan niet betaald worden.

het gaat in de basis niet om de tariefverhoging van 7 euro per mnd, 15.95 voor dvb-c is nog steeds een zeer nette prijs, ik zit zelf bij upc en betaal veel meer.
het gaat om principe, caiway had aangekondigd dat tot 1-1-2012 er niets extra betaald hoefde te worden en dat doen ze nu toch.