Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-10-2010 17:20:14
Auto & Vervoer

Anwb

Ja, deze maand: onze dochter reed met mijn auto, kwam stil te staan belde de wegenwacht.
doordat zij niet meer thuis woont ( nog maar net het huis uit vanwege aangepaste woonruimte die zij nodig heeft) kon zij geen gebruik maken van mijn ww ab. en moest zij zelf eerst toestemming geven om die 150 euro boete te betalen, lid te worden van anwb en ook nog eens verplicht !!!! lid te worden van vervangende autoservice, en woonpklaatsservice.!! inclusief het abonement van 2011 zij heeft zelf niet eens een auto dus thuishulp - woonplaats service op haar adres is gewoon belachelijk en een vervangende auto ook, immers ik rij haar altijd naar waar ze wezen moet. en mijn auto is nog geen drie jaar oud.
in al de 40 jaar dat we lid zijn hebben we welgeteld 4 keer de anwb nodig gehad en vandaag dan..... .
daarbij leuke vermelding dat ik een tijd terug anwb gebeld had met de vraag als dochter in de auto rijd dan ook hulp krijgt, ja geen probleem, niets vermeld over leeftijd en uitwonend.!! weet ik 100% zeker.
vandaag dus gebeld met de anwb, krijg als reactie ouder dan 20 jaar ( was dochter toen ik gebeld had met de vraag over hulp ook ) en zij woont niet meer thuis, verteld waarom ze niet meer thuis woont, maakt niets uit).
diegene die bij de praatpaal de telefoon aanneemt die beslist over het abonnement, die dringt je dus even woonplaatshulp en vervangend vervoer door je ... zonder dat je een kant uitkan.
mijn man kon er ook niet heenrijden want dochter stond al anderhalf uur in de file vanwege een zwaar ongeval, dus dat was geen optie
tevens drukken ze je een abo door voor nog een vervolg jaar 2011
anwb is mij voor het komende jaar kwijt, kan gelukkig nog net opzeggen.
ga vanavond op zoek naar andere mogelijkheden.
eerst de aangetekende brief nog schrijven, ben hier echt des duivels over, dit is zo een misbruik maken van ...vooral het woonplaats gebeuren en vervangend vervoer
marlene