Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fl
fleur55 - 16-10-2010 10:25:51
Geldzaken & Recht

Bijdrage betalen aan kind van 23 die studeert en samenwoont

Bedankt voor jullie reacties en als we financieel wat meer hadden dan hadden we haar, omdat ze studeert, willen ondersteunen. al was het met een éénmalige bijdrage of maandelijkse en dat is juist ons probleem! (als we een keer iets over zou hebben dan zouden we het geen probleem vinden om haar wat te geven zoals dmv en lieflijke hebben ondervonden). en nee mijn man heeft niets vastgelegd over het maandelijks betalen. waar we wel moeite mee hebben is dat haar onderhoudskosten beduidend minder zijn omdat ze nu samenwoont. ik ga hier verder niet op in omdat het geld niet alleen werd gebruikt voor haar studie en onderhoud.
het is toch een gevoelig onderwerp en ik beschouw mijn mans dochter niet alleen als van hem. uiteindelijk erft zij ons huis en ondanks onze schulden zal zij toch een leuk bedrag na verkoop overhouden.
inmiddels heb ik juridisch advies ingewonnen op het juridisch loket (dank voor de tip stacey) en daar moet ik nog antwoord op krijgen want ik wil graag een zakelijk en juridisch advies aan haar overbrengen en niet te emotioneel worden aangezien ik er elke dag mee wordt geconfronteerd.