Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-11-2010 11:39:46
Auto & Vervoer

Problemen peugeot 206 wegrijden benzine, 2 vraagjes

Ik zat het internet af te lezen en kwam dit bericht tegen op deze site. nu stoor ik mij er zo mateloos aan dat mensen altijd op gas rijden en toevallig hebben ze altijd problemen?

dit komt met name doordat de auto's niet gemaakt zijn om op gas te rijden. daarnaast is het zoals u aangeeft dat u altijd op gas heeft gereden.dit is niet de bedoeling. de brandstof dient regelmatig vernieuwd te worden. maar dat moeten gas gebruikers wel weten.

mijn mening over gas auto's is dat het bijna puur misbruik van de motor is. de motoren zijn er niet op gemaakt. benzine systeem wordt regelmatig te weinig gebruikt, verbrandingstemperatuur, smering, kan de cilinderkop wel tegen het rijden op gas? e.c. het is dus een ophoping aan dingen wat tegen de regels van het technische deel van de auto ingaat. dan vindt ik het persoonlijk niet zo gek als u overhoop met hoge kosten komt te zitten omdat de auto 'eigenlijk' constant misbruikt wordt...

storing zoeken kost veel geld. er gaat vaak echt veel tijd inzitten helemaal met systemen die niet orgineel zijn ( af fabriek ). maar u kunt aan mijn verhaal wel zien dat het niet helemaal hoort om een auto op gas te laten lopen. zoals we als monteurs zeggen, op gas moet je koken ;)

als garagist ben ik als de dood voor auto's op gas. normaal onderhoud doe ik wel. maar als er problemen zijn --> door naar de gasboer.

al met al ben ik wel blij voor u dat het op deze wijze verholpen is. maar houd er rekening mee dat auto's op gas soms problemen kunnen opleveren en dan is 230 euro nog maar het begin.

met vriendelijke groet,