Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
dobi - 18-11-2010 13:28:35
Computers & Telefonie

Ip adres reclame wehkamp link met de telegraaf

Dit antwoord isvan wehkamp zelf.na klact van me.
hartelijk dank voor uw e-mail.



u heeft aangegeven bezwaar te hebben tegen het tonen van door u bekeken wehkamp.nl artikelen op andere websites. wij vinden het erg vervelend dat u dit als inbreuk op uw privacy ervaart. dit is uiteraard nooit onze bedoeling geweest.


criteo is een advertentieservice die ons helpt u relevante producten te tonen wanneer u andere sites bezoekt. als u dit niet op prijs stelt, kunt u zich uiteraard ook afmelden voor deze vorm van adverteren. hieronder leest u hoe. stap 1. klik op de “i” van informatie links onderin (soms rechts onderin) de banner. stap 2. klik voor meer informatie of om deze service te stoppen op “klik hier”. stap 3. u komt op een pagina met informatie en uitleg. onder het kopje “wilt u dat deze vorm van reclame niet meer vertoond wordt?” leest u hoe u deze banners geheel kunt uitschakelen.


voor meer informatie verwijzen we u naar onze privacy policy.




met vriendelijke groet,


ellen boone

klantenservice wehkamp.nl