Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 24-11-2010 14:48:34
Computers & Telefonie

Ip adres reclame wehkamp link met de telegraaf

[quote=hendrikbos schreef op woensdag 24 nov 2010, 14:08][quote=nurd schreef op woensdag 24 nov 2010, 13:14]...je op moet passen voor site's ...die zomaar gratis dingen als software aan bieden zie maar de uitzending radar dinsdagavond, gewoon door een simple email is je bank rekening leeg . verder wens ik iedereen een leuk en veilig internet , gr \nurd
je kunt inderdaad niet voorzichtig genoeg zijn nurd.

beste dobi,
de raad van "tar" om "http://www.piriform.com/blog/2010/10/28/ccleaner-v30">ccleaner" te installeren is een zeer goede.
dit is gratis software, geheel afgestemd op windows, en absoluut veilig; d.w.z: geen verborgen bedoelingen ingebakken in de software.
indien je het (nog) niet vertrouwd, google dan eerst even "ccleaner".

ik gebruik "ccleaner" zelf al heel lang, èn dagelijks. het is raadzaam om nadat je op internet gesurfd hebt, m.b.v. "ccleaner" je computer te reinigen (dat neemt slecht een aantal seconden in beslag) voordat je de computer uit zet.
het is maar een klein programmaatje, maar het bezit echter veel mogelijkheden ter onderhoud van je computer. daarnaast wordt "ccleaner" regelmatig verbeterd (geupdate) - het is namelijk een visitekaartje van een groot softwarehuis.

met vriendelijke groet,
hendrik

klinkt goed! moet er eens naar kijken, want al dat gevis naar je gedrag is toch eigenlijk maar niks!

btw: als je niet helemaal door google op de snijbank gelegd wilt worden, dan kun je nog zoeken via scroogle. die zoekt dan voor jou in google waardoor jouw zoekgedrag wordt verborgen. dat scheelt ook een hele hoop, en zo'n initiatief verdient steun, al was het maar om de almacht van google te relativeren! http://scroogle.org