Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-11-2010 15:48:41
Computers & Telefonie

Pc beveiliging

Ik zeg hier zeer regelmatig dan ik norman ten sterkste aanbeveel.
dit advies baseer ik op het feit dat, integenstelling tot alle andere programma's het een zeer makkelijk bereikbare helpdesk heeft; een helpdesk die ook nog eens voor de klant géén dure telefoontikken heeft want op verzoek neemt die helpdesk die telefoonkosten van de normangebruiker over zoals norman ook met een klein programma'tje de pc kan overnemen en alle fouten en eventuele gemene virussen op afstand verwijderd op een zeer deskundige manier.
in mijn geval was men daar toch ruim 20 minuten mee bezig waarbij aan de muisbewegingen te zien men ook alle fouten,ook uit het register zeer deskundig verwijderden.

kortom, men mag wellicht hier op het forum norman niet als de beste aanbevelen maar voor de gemiddelde gebruiker die een echt probleem tegen komt is de zekerheid dat het een bekwame helpdesk heeft, makkelijk bereikbaar en zonder veel telefoonkosten heel wat waard.
bovendien heeft het ook in de loop der tijd bewezen ook een goede beveiliging te zijn want nooit een probleem met een conflict zoals met o.a.dat mbam (ook geïnstalleerd)

weliswaar is het niet kostenloos maar naar mijn ervaring zijn prijs meer dan waard.

de vrije vogel