Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-11-2010 19:53:59
Computers & Telefonie

Pc beveiliging

Omg, al die verschillende adviezen......ik had norton en jaren met plezier gebruikt, maar een pc-techneut heeft die er gewoon uitgehaald want die maakte m'n pc traag aldus hem. nu heb ik avg free edition en bij het scannen en in documenten zie ik nog restanten van norton! zelfs firefox waarvan ik niks afweet?? dat heeft hij dus niet zo goed gedaan voor z'n €60 per uur! ook heeft hij malwarebytes' anti malware er in gezet. dat kwam ik dus later achter toen ik door m'n documenten ging zoeken.

ik heb net dit weekend avg naar de 2011 editie ge-update. nou, nu zit ik echt ik in de penarie! want plotseling is alles wat ik aanklik "een ongeldige installatie kopie"!!! ik maar wegklikken bij het opstarten begint het en dan ben ik online. en draait alles gewoon (??) behalve als ik weer wat nieuws aanklik dan moet ik weer zo'n bericht met een rood kruis aanklikken op ok. en nu op zoek naar andere hulp want die techneut vertrouw ik niet meer natuurlijk.

ik krijg dus van die berichten met zo'n rood kruis die zeggen al gelijk bij opstarten:
c:|windows\system32\avgrsstxdll is niet geschikt voor windows of bevat een fout. probeer het programma opnieuw te installeren met behulp van een oorspronkelijke installatiemedia of neem contact op met systeembeheerder voor ondersteuning.

iedere avg gebruiker weet hoeveel weken ze je al aanmoedigden om de update 2011 te doen. ik dacht "ik durf niet, ik krijg vast narigheid". nou, 't is een keer goed gedaan bij de volgende keer opstarten begon dit alles.........:-(
gisteren of vannacht, helemaal geobsedeerd, probeerde ik avg te verwijderen en opnieuw te installeren maar hij wil er niet uit!! hoe dat moet snap ik prima maar nee, hoor, het lukt niet.....avg zit vast hier......argh......

heeft iemand anders dit wel eens meegemaakt? ik zit met de handen in het haar....letterlijk en figuurlijk.