Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lizmol - 01-12-2010 15:49:45
Huishouden & Energie

Hoe kom ik van die hele kleine vliegjes af?

[quote=mickie schreef op woensdag 1 dec 2010, 14:31]wij hebben al maanden last van hele kleine vliegjes. volgens mij zijn het geen fruitvliegjes want ik heb geen fruit in de keuken of huiskamer liggen en ik houd mijn aanrecht de hele dag door schoon. nergens etensresten dus. het zijn hele irritante beestjes, ze vliegen eigenlijk overal rond, behalve - tot nu toe- op de bovenverdieping, wat ik wel vreemd vind. t zijn hele brutale beestjes, ik heb er al een keer of twee, drie, een in mijn neus voelen vliegen (en ik ben toch echt wel schoon) en als je niet uitkijkt vliegen ze zelfs met een hap eten mee je mond in! navraag leerde mij dat hier wel meer mensen last van hebben, zelfs in deze gure tijd van het jaar. ik heb al geprobeerd met azijn met een druppeltje afwasmiddel en met die strips die je tegen je ramen plakt om vliegen om zeep te helpen, dat helpt wel wát want ik zie een aantal dode vliegjes op de vensterbank liggen maar t helpt niet afdoende, er blijven er nog veel te veel over. wie weet hoe ik hier van af kom?

hallo, ik heb dat ook gehad terwijl er nergens fruit of iets dergelijks lag.
wat er wel lag, waren de gebruikte koffiepads van 1 dag. dat bleek dus de oorzaak te zijn. vanaf nu kiep ik ze meteen in de vuilnisbak, probleem opgelost.