Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-12-2010 14:05:21
Auto & Vervoer

Auto zonder garantie met verborgen gebrek

Invalide schreef op zondag 5 dec 2010, 16:02: ik vind €4400 wel erg laag voor een uit 1999.

en elders een vragen wat er aan de hand is.
ook de banden spanning controleren want het is geen personen wagen dus er mag best flink lucht in voor stabieler sturen.

ook moet je er rekening mee houden dat dit een hoge windgevoelige bestelbus is een geen personen wagen dus links of rechts trekken, kijk eens naar de richting van het hoge gras langs de weg en je ziet hoe de wind staat.

ook een goede andere garage vragen zou goed zijn.
maar de kans dat dit een verhuur auto is kan ook nog, en als je jaarlijks vlak voor apk te teller steeds terug draaide lijkt het zelfs via nap of dit eerlijke km zijn, deze jaarlijks terugdraai truck komt ook vaak voor bij taxi...

en als deze netjes is, ik vermoed dat ik niet de enige ben die hem ondanks de genoemde gebreken hem toch voor zelfde geld zou willen overnemen.


hoi,

als een prijs "wel erg laag is" heeft dit altijd een reden; als je deze reden niet kunt achterhalen neem je een onverantwoord risico.

autohandelaren zijn niet gek en weten precies wat de waarde van een voertuig is... want anders ben je niet lang autohandelaar.

groet,


p.s.

om problemen te voorkomen kun je beter bij een bovag aangesloten bedrijf kopen en altijd een aankoopkeuring laten uitvoeren.